Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 

Jennifer, Sportfysiotherapeut

Gespecialiseerd in Sportrevalidatie, knie en schouder klachten, bekkenpijn en revalidatie bij COPD en Hartfalen.

Sinds 2006 ben ik werkzaam als (sport)fysiotherapeut. Ik heb de HBO opleiding Fysiotherapie in 2006 met succes afgerond. In 2011 heb ik de Post-HBO opleiding Professional Master Sportfysiotherapie met succes afgerond.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk heb ik ook op het voetbalveld gewerkt. 7 jaar heb ik wedstrijdbegeleiding gedaan bij de K.N.V.B. als fysiotherapeut van de meisjes onder 14, onder 15 en onder 17 jaar. Ook heb ik 2 jaar gewerkt bij SV Houten Dames 1 als fysiotherapeut. 

Mijn werkzaamheden bestonden o.a. uit diagnostiek en hersteltraining. Daarnaast heb ik verschillende cursussen, congressen en symposia gevolgd om me te verdiepen in diagnostiek en behandeling van de knie & schouder en revalidatie van mensen met hart en longklachten.

Tijdens mijn werk heb ik verschillende cursussen gevolgd om mijn kennis te verbreden zoals:

  • Fysiotherapie bij COPD en Astma
  • Medical Taping
  • Functional Movement Screen
  • Hartfalen
  • Revalidatie van de schoudergordel
  • Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap
 

Chiel, Fysiotherapeut en acupuncturist

Gespecialiseerd in Chronische pijn en hoofdpijnklachten.

In 2005 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam. In die jaren ben ik nieuwsgierig geworden naar de verschillen in herstellend vermogen. De psyche en emoties blijken veel invloed te hebben op het herstel van fysieke klachten. In de traditionele Chinese geneeswijze is de combinatie van lichaam en geest in alles verweven. Men kijkt vanuit een holistische visie naar een klacht. Holistisch betekend “kijkend naar het geheel” dus kijkend naar de gehele mens. Dit heeft mij erg aangesproken zodat ik direct na mijn afstuderen deze opleiding ben gaan doen.

De opleiding tot acupuncturist heb ik gevolgd aan de Hwa To University in Koog aan de Zaan. Gedurende deze opleiding was ik werkzaam in Amstelhof, een groot sportcentrum. Daar heb ik de mogelijkheid gehad mij te kunnen specialiseren en de methode te kunnen ontwikkelen die ik nu gebruik.

In 2013 ben ik een zelfstandige praktijk gestart. Zodoende kan ik nog meer werken vanuit de visie die ik ambieer. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om met veel collega’s samen te werken door middel van gerichte doorverwijzing.

Kwaliteit Fysio Movements

Uw fysiotherapeut staat ingeschreven in het register Beroepen Individuele Gezondheidszorg en in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie van zowel algemeen als sportfysiotherapeut.

De praktijk beschikt over een goed ingerichte behandelruimte en gekwalificeerde apparatuur om uw klachten te behandelen.