(Sport)fysiotherapie

Ben je een actief persoon, wil je actiever worden of heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld onderstaande problemen?

  • Spier-/peesblessures
  • Revalidatie na een (sport)blessure
  • Hartrevalidatie
  • Revalidatie bij COPD en astma
  • Begeleiding bij het starten van trainingen
  • (Sport)advies en voorlichting

Samen met je fysiotherapeut ga je aan de slag om weer klachtenvrij, of in ieder geval zonder teveel pijn, te kunnen leven.
Bij de intake nemen we je klachten door en stellen we een behandelplan op. Aan de hand van je wensen en onze mogelijkheden, kan de behandeling bestaan uit ‘passieve’ en/of ‘actieve’ therapie. Voor sommige behandelingen is bijvoorbeeld massage en mobiliseren (passief) nodig, voor andere klachten zijn oefeningen om de klacht te verminderen en herhaling te voorkomen (actief) effectiever.
Ook kan je bij ons terecht voor preventie. Want voorkomen is beter dan genezen.

Sportfysiotherapie

Wil je na ziekte of blessure weer aan het werk en/of wil je weer gaan sporten? Wil je extra hulp bij het gaan beginnen met sporten? Dan ben je bij Fysio Movements aan het juiste adres. Een van onze toegevoegde waardes is dat wij een gespecialiseerde sportfysiotherapeut in huis hebben.
Jennifer begeleidt en adviseert (ervaren) sporters die hun sport weer zo goed mogelijk willen uitoefenen. Ook wordt sport ingezet als onderdeel van de therapie bij andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen.

De meeste klachten waarmee mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook juist die lichaamsdelen trainen die nog wel belastbaar zijn. Tijdens de intake komen we er samen achter wat de oorzaak is van je klachten en gaan we daarmee aan de slag.

Neem contact op