Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 

Medical taping

Spier- en gewrichtsblessures, uitvoering van houdingscorrecties, klachten door overbelasting kunnen onder andere worden behandeld met medical taping. De elastische tape ondersteunt de spieren, pezen en gewrichten in hun functie en bevordert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

Eén van de belangrijkste effecten van medical taping is pijndemping door drukvermindering en circulatieverbetering. Overige effecten zijn spier- en gewrichtsfunctieverbetering en belemmeringen in de bloed- en lymfecirculatie opheffen.

In het Medical Taping Concept wordt gebruik gemaakt van een elastische, katoenen tape met een anti-allergische lijmlaag. De tape is tot 140% rekbaar, wat vergelijkbaar is met de rekbaarheid van de huid. De tape kan meerdere dagen gedragen worden en is waterbestendig.

Neem contact op