Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 

Dry Needling

Bij Fysio Movements kunnen wij gebruik maken van dry needling als behandelmethode. Door met een speciale techniek een naald in de spier te prikken, ontstaat er een ontspanning.

Deze methode kan bij veel verschillende soorten klachten gebruikt worden. Denk aan een tenniselleboog, zweepslag of nek-schouderklachten.

Bij zowel acute als chronische klachten kunnen zogenaamde spierstrengen ontstaan. Dit zijn verhardingen in de spier die 1 of meerdere triggerpoints bevatten. Met dry needling kan je met behulp van een naald een triggerpoint aanprikken. Door het aanprikken geef je een stimulatie die ontspanning en vermindering van pijnklachten tot gevolg heeft.

Neem contact op